torstai 14. tammikuuta 2021

Yrjönkadulla kauniit riikinkukot, Terveet Kädet muistot, Amos Anderson, ja muutakin 25.08.2016

Yrjönkadulla kaunista: riikinkukot, Terveet Kädet muistot, Amos Andersonin Museo, ja muutakin 25.08.2016: mm riikinkukot, jotka toistuvat seinän releiefissä, ja Eerikinkadulla komeissa rautaporteissa. Niitä olen valokuvannut aiemmin, en tässä. Ns street photography eli katukuvaus, mutta ilman ihmisiä. Kappale kaunista Hesaa: Georgsgatan, Yrjönkatu, Helsingin kauniita osia. Hiekan ja kerman, okran sävyissä. Yrjönkadulla on Helsingin Kaupunginteatterin ruotsinkielinen Lilla Teatern, Lillan, sekä Hotelli Torni, jonka poliittinen historia on vähintääkinkin kiintoisa.  © Satu Ylavaara Photography 2016:

Shrek oli aivan ihana suvaitsevainen musikaali¨
ken tästä portista kävi pääsi Terveitten Käsien konserttiin vuonna 1997 eli Teatroon. Primitiivit viestittävät siitä vieläkin.
" Teatron osoite oli Yrjönkatu 31 (entinen Koiton talo). Nykyisin se on Aktia Sali " kertoo Helsingin kaupunginkirjaston vastaus.
Ja onko tämä edes entinen Teatron sisäänkäynti. Lisää kuvia tuonnempana. Terveet Kädet esiintyi täällä 14.02.1997 St Valentine´s Day Massacre....
Terveet Kädet Teatrossa
xeroxin sävyinen eli pienlehtimäinen, fanzinemainen kuvani, filmiltä
Amos Andersonin Museo sijaitsi tässä, myöhemmin hänestä muuntui Amos Rex tuonne Lasipalatsiin.

ja nyt olemme Simonkentällä, jossa ennen muinoin oli bussiasema, jota käytin. 


© Satu Ylavaara Photography 2016



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.