keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Noidat lentävät myös toukokuussa.... akkunaostoksilla Krunikassa, Kruununhaka 05/2018

Noidat lentävät myös toukokuussa.... akkunaostoksilla 04.05.2018 Heltsingissä. Krunikassa, Kruununhaka ilmeisesti kaikissa kuvissa, ja kävely sinne, tai sieltä pois. Krunikka on parempaa aluetta, jolla asuu myös ihastuttavia ihmisiä, jotka nauttivat elinpiiristään... Nämä kuvat luultavasti Liisankadulla, josta se laulukin kertoo. Muutamia laulun mainitsemia liikkeitä on vielä jäljellä. © Satu Ylävaara 2018:


Kellariteatterissa eli Klitsussa olen käynyt katsomassa mainion ja vihaisen näytelmän Daniil Harmsin sattumia, josta kirjoitin: "Tänään oli aika nousta barrikaadeille! Helsingin Kellariteatteri elikkäs Klitsu tarjosi ajankohtaisesti Daniil Harmsin Sattumia ja anarkiaa, anarkismia ja vallankumouksellisen ylistystä tänään 12.12.2018. Hämärään kellariin sopi hyvin virkeiden anarkistien ilo ja yhteistoiminnan suunnittelu. Kuka ellemme me -tyylillä. Vaikka Suåmen keltaliivit ovat vielä päiväkodeissaan, niin monia yhtäläisyyksiä läpi historian, ja läpi ajan löytyi."
Liisankadun kauppoja mm taiteilijoille ja taiteen mesenaateille

Outi Heiskasen pitkä ja julkinen näyttely sähkökaapeissa, siis sähkökaappitaidetta
Outi Heiskasen sirkustyön nähdessämme olemme poistuneet Liisankadulta ja Krunikasta, jossa on mm Teatteri Jurkka ja kummitteleva talo ja olemme menossa kohti Kaisaniemeä, jonka vieressä on Kansallistetateri, tai sitten pitkän sillan yli, missä me ravaat asumme, ja jossa on Helsingin kaupunginteatteri Hakaniemessä ja myös Arena näyttämö.
kehysliikkeen kaunis logo, selkeä
kas tästä alkaa pitkä silta

© Satu Ylävaara 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.