maanantai 1. tammikuuta 2018

Katuvalokuvausta Flemarilla: upeiden seinäpapereitten Tapettitalo

Windowshopping at Feliminkatu Helsinki, street photography and wallpapers. Perfect finnish design. This shop was situated in address Fleminginkatu 4, but it is temporary in Porthaninkatu 11. Eniweis, Kallio district is good for photography, flea markets, parks and library - when it is ready to open after renovation.

Jos minulla olisi asunto, tai edes huone, jonka seinille tapetit mahtuisivat, niin ostaisin tapettini täältä. Suunnittelijoina: mm. Birger Kaipiainen, Tapio Wirkkala, Ritva Kronlund, Jukka Pellinen, Maaria Wirkkala. Huikeaa muotoilua, haikeutta ja kauneutta. Retroa ja vintagea. Mutta ennen kaikkea tyyliä. Tämä kuvat tai nömö kuvat ovat Flemarilta, jossa Tapettitalo sijaitsi ennen, ja jonne se myös palaa.







Infoa Tapettitalon tapettitalo.fi sivulta: " Tapettitalo löytyy Helsingin Kallion kaupunginosasta. Huom! Fleminginkadulta olemme siirtyneet putkiremontin ajaksi osoitteeseen Porthaninkatu 11. Liike on avoinna arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-14. Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta (09) 76 76 58 ja sähköpostitse osoitteesta "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.