maanantai 17. toukokuuta 2021

Surin kaadettua suurta puuta Kaisaniemen puistossa 05/2018

Toukokuussa 2018 oli teatteria, niin Heltsingissä kuin Turuus. Surin kaadettua suurta puuta Kaisaniemen puistossa. Keskuskirjasto Oodi rakentuu. Vallila on muuntumassa. © Satu Ylavaara Photography 2018

Pertin valinta, sekotavarakauppa. Aivan, sekotavaraa täällä myydään, indie-musiikkia, ite-taidetta, näyttelyitä on seinillä. Pertti Kurikan Nimipäivien johtohahmo, sekä Kalevi Helvetti eytunenässä oursider-taidetta tekemässä ja jakamassa. Kaikki kukat kukkivat, tyylillään, eri aikoina. Suuresti, värikkäästi ja vapaasti. Aleksis Kiven Kadulla, kun Kallionsta ja Harjusta tullaan Vallilaan. 
Heti Vallilan ja Pasilan välillä on Jussi TwoSevenin työ pöllö, joka aina on pysähdyksen väärti - olenhan jalkaisin liikkeellä. Tarkemmin sanootuna laji on huuhkaja, hu huu, ja nimi Buba buba.
"- Haluan murtaa gallerian ja julkisen tilan rajoja, ja tuoda teoksia kaikkien nähtäville. Kaupunkimiljöössä voi kaunistaa ja elävöittää, ja antaa sille samalla lisää syvyyttä ja sisältöä. Huuhkaja sopi mielestäni hyvin valvomaan Pasilan kolkkoja katuja. Samalla teos muistuttaa huuhkajien elosta samoilla kulmilla meidän kanssamme, Jussi TwoSeven kertoo." uusipasilafi sivulta
Pöllöä vastapäätä on tämä tilaustyö, joka on ehitty töhertää pilalle tiuhaan. Hauskaa tämä katutaiteen tutkailu - olenhan muraalinvartijana... Tässä on Jussi TwoSevenin 27 tägi. 
Harmaa betonialue Pasila on muuttunut katutaiteen keitaaksi. 
ne toiset, pienet kivimiehet rautatieasemalla
Vallila on muuntumassa, 2018
Teollisuuskatu 33


© Satu Ylavaara Photography 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.