keskiviikko 5. elokuuta 2020

Kuuleeko Helsinki, kuuntelen. Durk Dehner Yliopistolla levittämässä Tom of Finlandin ilosanomaa, perintöä

Subversive radical or liberating humanitarian? Kuuleeko Helsinki, kuuntelen. Durk Dehner Yliopistolla levittämässä Tom of Finlandin ilosanomaa, perintöä, Tom of Finland Foundationin puolesta, jonka pressa hän on, ja yksi perustajista.

Hän puhui paljon mukavia yleisön joukossa - mm allekirjoittaneen - Yliopiston kirjaston auditoriossa 12.05.2016, Kaisatalossa, Tom of Finlandin vaikutuksesta ja perinnöstä. Kuinka Tompan taide on nautintoa ja leikkiä, humoristista. Ja tärkeintä on pride, ylpeys omasta itsestään, oikeudesta olla oma itsensä.

Durk puhui mukavia, ja kyseli valokuvauksestani, ei niin kuin yleinen syyttäjä, tai Pohjois-Koreassa, vaan kuten taiteen ystävä, maailmankansalainen, ulospäinsuuntautunut aktivisti.

On tietenkin uhrarohkeaa ja radikaalia haluta interaktiivista keskustelua suomalaisen pienen kuuntelijaporukan kanssa. Mutta mikäs siinä. Auditorio ei ollut suuren suuri, eikä tilaisuuden markkinointi tai levitys, informaatiota on ollut joka tuutista, mutta kyllä minä ainakin tiedon sain.

Subversive radical or liberating humanitarian? Both, obviusly.

" Durk Dehner, President and Cofounder of the Tom of Finland Foundation, in an interactive discussion on Touko Laaksonen, a Finnish artist who became TOM OF FINLAND.

With slides and sound bites from the man himself.

Free entry. Limited seating. "

The United States Embassy in Helsinki, Finland
presents


Tom of Finland:
Subversive Radical or Liberating Humanitarian?


by Durk Dehner





© Satu Ylavaara Photography 2016




Kuva, jonka Valokuvaaja (@satuylavaara) julkaisi



unleach your inner Tomppa in between design duvet cover by Finlaydon...

Kuva, jonka Valokuvaaja (@satuylavaara) julkaisi
avainsanat keywords: Tom of Finland, Kaisatalo, Helsinki, university, library, explore, proud, pride, liberation, influence, art, pleasure, Durk Dehner. #DurkDehner #TomofFinland Kaisatalo Helsinki university library #explore #proud #liberation #influence #art #pleasure #pride.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.