keskiviikko 5. elokuuta 2020

Rocky Horror Picture Show sing along, dance along, dress along elokuvateatteri Orionissa 14.05.2016

Ja tietysti Double Feature. Rocky Horror Picture Show (1975) sing along, dance along, dress along näytös, ja double feature, toisena elokuvana Shock treatment (1981) elokuvateatteri Orionissa 14.05.2016. Kulttileffojen kulttuileffaa Rocky Horroria olen käynyt katsomassa 1980-luvulta lähtien, silloin kastumassa. Nyt tuli lips,viitteenä Rockyn suomennos, jossa istuimet kastuu... Nyt kaikki tulivälineet ja vesipistoolit on kielletty, ja hyvä hyvä niin.

Richard O´Brien ei ole pelkästään maailman kaunein mies, vaan myös nero! Edellisen kerran näin ahmin koin kostuin jännitin ja nauroin Rocky Horror Picture Show.n 1980-luvulla.. Nyt sitten Orionissa pari iltaa putkeen. Science fiction, double feature.. Kaksoisnäytöksessä myös jatko-osa Shock Treatment, joka oli mainio elokuva, satiiri ja kritiikki jo vuonna 1980 tulevasta tv:n ja tositv:n vaikutuksesta,  turhista julkkiksista, ja tietysti epäinhimillisestä kidutuksesta ns mielenterveyden "hoidossa". Kuvassa sisarukset joiden nimiä ei tullut kysäistyä, mutta ehkä ne jotaistain kaukaa planeetalta on...
             
Don't dream it, be it... Rocky Horror Picture Show on hieno oman itsensä ja erinomaisuutena & toiseutensa ylistys, hulluttelu ja ilottelu, kilvoittelukin, sekä commedia dell´arte n jatkumo..

Sami Saikkonen tuli esittelemään Orioniin syssyllä 2016 tulevaa produktiota musikaalia Rocky Horror Showta, jota kävin kolmasti katsomassa Kultsalla, eli Helsingin Kulttuuritalolla. Halloweenin aikaan ts marras-kuussa. Tätä showta esiteltiin myös Lintsillä Estraadilla, olin katsomassa muutamia näytöksiä, mitä ehdin. Lisäksi Roky marssi Helsinki pridessä, eli kohtalaisen sopivasti proggista näin. Alla linkeissä muutamat bloggaukset.

Rocky Horror Show Helsinki Pridessä 2016: Ylpeys ja oikeus olla oma itsensä. Kuvasin myös twitteriin ja instaan:

Rocky. Horror. Show.

Rocky Horror Show Kultsalla

Rocky Horror Show Lintsillä

Rocky Horror Show oli kuuma Helsinki Pridessä 2016

Rocky Horror Fi tuolla Helsinki Pridessä 2016
Orionissa, Kuvassa sisarukset joiden nimiä ei tullut kysäistyä, mutta ehkä ne jostain kaukaa planeetalta on...
täysin aito Rocky Horror fan clubin kortti vuodelta.... ?
Don't dream it, be it... Neuvoo Sami Saikkonen FrankFurter & #Rocky horror shown ohjaaja Halloweenin jälkeen hesassa

Saikkonen oli myös tohtori Frank-N-Furter...

sain erityisen kauniin albumin kannen, sääli, ettei sisällä ollut levyä...
no tässä on yksi kasetti
no täsä yks cd, jota kuuntelin, mutten nähnyt livenä Seinäjoella 1995, Finland ©1995 Poko Records (HORROR 666), mm piisit: Frankensteinin Ikkunassa (Over At The Frankenstein Place), Frank-N-Furterina oli Mika Honkanen, osti anttilan hintaan 19,90 markkaa. Janet: " 
Yön pimeyteen, mustaan samettiin
Liekehtii, tähti opastaa.
On sama mitä, tai kuka oletkaan." käännökset Moog Konttinen.

ja tässä yleiset hätänumeroni muistitaululta 


Mutta takaisin Orionin mainokseen ja Pride-häppeninkiin:

" Let's Do the Time Warp Again!
Tohtori Frank-N-Furter, Janet, Brad, Riff Raff, Magenta ja koko transylvanialainen hahmokaarti valtaa jälleen Orionin kankaan ja katsomon, kun riemastuttava ja räävitön camp-suosikki THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (1975) palaa arkistoteatteriin.
Tänä vuonna esitämme elokuvan pe 13.5. ja la 14.5. erityisenä tuplanäytöksenä jatko-osansa SHOCK TREATMENTIN (1981) kanssa ja yksittäisnäytöksenä pe 20.5. Kaikki näytökset ovat tietenkin sing-along, dress-along ja dance-along!

Orionin aulassa on esillä sarjakuvataiteilija Tea Tauriaisen The Rocky Horror Show -näyttely. Ensikertalaista ja kokeneempaakin timewarppaajaa ilahduttaa myös Tauriaisen piirtämä ohjeistus esityksessä toimimisesta. Ohjeistus tulee ladattavaksi tälle tapahtumasivulle.

Näytöksillä juhlistetaan myös 17.5. vietettävää kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää sekä kesä-heinäkuun
vaihteessa vietettävää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Helsinki Pride -tapahtumaa. "



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.