tiistai 28. joulukuuta 2021

Videovuokraamo Makuuni, eli kulttuuria ja kylttyyriä Helssingin cityurbaanissa keskustassa. Oli

Videovuokraamo Makuuni, eli kulttuuria ja kylttyyriä Helssingin cityurbaanissa keskustassa. Oli. Kamppi, Lasipalatsi John Waters suomalaisessa kirjakaupassa!! John Waters Bio Rexissä!! Kamppi: Makuunin videovuokraamo on erityisen vireä paikka eritoten poisto-DVD;t ja -blurayt vaihtuvat tiuhaan. Näin 12.8.2014.

 Alueen elokuvateatterit, museot, ja Aprilli pilailuliike sisältää aivan ihania juttuja seireenin sinisistä peruukeista ihmissudennaamoihin, Erityisen hauskaa oli joulukuussa 2021 kun Amerikkalainen ihmissusi Lontoossa vieraili Lasipalatsin Bio Rexissä. Ohjaaja John Landiksen kera. 

Ruohonjuuri on erityisen eettinen ja ekologinen. Kamppi alueena sisältää sekä kohteet Tennispalatsi että Lasipalatsi: vaan onko näin? 

No niin, päivitys: videovuokraamo Makuunia ei enää ole vuonna 2021. Sieltä vuokrasin paljon, ja ostin omaksi vielä enemmän, laatikoittain, joitakin harvinaisia dvd-kiekkoja, joissa ei ollut naarmuja, kun eivät olleet valtavirtaa, eli eivät kovassa käytössä, mutta toki blockbustereitakin ostin. Silloin ei näkynyt leffojen striimaukset vuokraluvujen pienuudessa, vähenemisessä. Kun harvoilla oli härvelit kahtoa. 


videovuokraamo Makuunin mainos, muistaakseni, Halloweenin aikaan, tai mullehan halloweeniä on joka päivä, kuten Matilla ja Tepolla omat juttunsa. Joka päivä. 









 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.