lauantai 11. heinäkuuta 2020

Kotomaista muotoilua, tai ainakin muotoilua helsinkiläisessä kahvilassa

Kotomaista muotoilua, tai ainakin muotoilua helsinkiläisessä kahvilassa... Itsensä brändäämistä, ympäristön valokuvausta ja
bloggausta, voiko niillä työllistää itseään? Tai edistää työllistymistään?

Forumissa Muumikauppa ja Fazerin kahvila. Työttömällä tai vähävaraisella kulttuurin sekatyöläisellä friikkinä tahi friikkuna, pätkätyöläisen tulisi olla varaa ja mahdollisuus käydä kahvilassa kerran kuussa. Tai ainakin joka laskiaisena.

Työttömänä - tai pätkätöiden välissä voi hyvinkin päivittää työhakemuksiaan, graafisia ansioluetteloitaan, kuvata maailmaa ympärillä - kännykkäkuvilla voi tienata rahaa, jos ehtii lähettää ne esimmäisenä, tai elokuvalippuja. Työttömälle tai vähävaraiselle on kynnys päästä elokuviin, jotka maksavat liikaa.

Siksi kannattaakin käydä elokuvafestivaaleilla joilla rahoillaan saa vastinetta, ja noin neljä kertaa vuodessa mennä taviselokuviin kun lippu maksaa alle 8 euroa. 9 egen päivärahasta se on paljon, kun siitä pitää venyä useammaksi päiväksi. Ja useampaan, tärkeämpään. Siksi olenkin hakenut tännekin sivuille ohjeita, missä pyörii ilmaisia elokuvia elokuvateatterin kaltaisissa tiloissa kuten kirjastoissa ja kahviloissa. Näin ajattelin 13.2.2015. Ajattelen yhä samoin. Vaikka aika lailla on virtuaalisoitunut maailma. © Satu Ylavaara Photography 2015:


© Satu Ylavaara Photography 2015




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.