tiistai 10. tammikuuta 2023

Ihanaa itä-Helsinkiä eli lähiöhelvettiä: Aino Acktén huvila ränsistyy upeassa vehreässä Tullisaaressa

Ihanaa itä-Helsinkiä eli lähiöhelvettiä: Aino Acktén huvila ränsistyy upeassa vehreässä Tullisaaressa. 

Itä-Helsingissä sijaitsee ihana sahramin keltainen piparkakkutalo. Kappale kaunista Helsinkiä. Mennyttä Helsinkiä. Aino Ackten huvila piparkakun ja sinapin sävyisissä raidoissa - lahoaa. Suuren diivan, taiteilijan puinen idylli sijaitsee lähiöhelvetissä - toisinsanoen kauniissa, vehmaassa itä-Helsingissä, jossa on polkuja ja vuoristoa, joutsenia, pikku lampia, ja valtava tammi. Se on kiinnostavaa lähiö- ja lähimatkailua. Huvila on Theodor Deckerin suunnittelema noin vuodelta 1877. Kamerana Lumix eli Panasonicin DMC-TZ7, joka on ostettu käytettynä viime vuonna edullisesti, "Panasonic esitteli maailman pienimmän 12-kertaisen zoom-kameran DMC-TZ7" kertoi Tekniikan Maailma 2009. Käytän toki muitakin kameroita, Lumixeja on esim kolme. Kirjoituksen kuvissa myös Huawein puhelimen köpösen kameran kuvia ja videoita mm Instagramissa. Kuvauspäivä oli kuuma 21.05. By Satu Ylavaara Photography 2019:

näihin kuvin laitoin lisää kontrastia, en tiedä, oliko alkperäisessä maalissa näin voimakkaat sävyt. Kalpeissa alimpina olevissa kuvissa "aidot" sävyt ts. muokkaamattomat. 

nämä neljä haaleata eli "alkuperäistä" #nofilter kuvia Huawein matkapuhelimella

© Satu Ylavaara Photography 2019



#itähelsinki #easthelsinki #lähiöhelvetti #lähiömatkailu #lähimatkailu #ainoackténhuvila #ainoacktenvilla #ränsistyneetHuvilat #helsinki #kauhuromanttisetMatkat #gothictravels samat


sosialistisessa mediassani, eri toten linnun laulut:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.