keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Kasken Kierto, Poltettu maa -näyttely. Vallisaaressa yhä, mutta myös näyttelyssä. Miltä työt näyttävät kovassa auringonvalossa elokuussa 2017

Kasken Kierto, Poltettu maa -näyttely. Vallisaaressa yhä, mutta myös näyttelyssä. Miltä työt näyttävät kovassa auringonvalossa elokuussa 2017. Tämä ei ole tuhottua Helsinkiä, vaan saatua Helsinkiä, kaikille, virkistyskäyttöön. Myös näyttämönä, ulkogalleriana. Miten tuuli vaikuttaa. Tästä näyttelystä ei ole jätetty tietoa teoksista eikö tekijöitä verkkoon, joten niitä tietoja ei tässä näy. Kovalla hakemisella sitten löytyi. Teoksen tekijät olivat valokuvaaja Sanna Saastamoinen-Barrois ja taidehistorioitsija Marjatta Levanto. © Satu  Ylavaara Photography 2017:

Kyllä tästä tuli mieleen kaski, ja raatajat rahanalaiset, ilmavana tulkintana
Yleisilmettä

Onko tämä Kasken Kierto, Poltettu maa -näyttely Vallisaaressa 2017?

Feesuomen  YMPÄRISTÖKASVATUS-LEHTI | Lehti 2/2020 | Tärpit & tapahtumat
Luontoa, historian tuntua ja taidetta Vallisaaren kesässä    linkissä: " Metsähallitus oli mukana pyhässä taidehankkeessa, kun esikuvana oli kuuluisa Eero Järnefeltin (1863–1937) taulu Raatajat rahanalaiset. Tekijöille taiteen ja luonnon yhdistäminen on ollut tärkeää jo vuosien ajan. Näyttelyitä on ollut useina vuosina Pariisissa ja Suomessa, muun muassa Punkaharjulla kesällä 2019 ja Hyvinkään Asuntomessuilla vuonna 2012. "



© Satu  Ylavaara Photography 2017


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.